tisdag 20 mars 2012

Och det ska se ut så här….

 

När en invandrare kommer till sverige skall en person med bristande kompetens och språkkunskaper möta upp som har som syfte att lära sig språket.

Invandrarens personliga tillhörigheter skall ses som troféer och man kan ta dem eller förstöra dem eller använda dem. Detta skall inte ses som stöld utan som en kulturell övning.

Man får smutsa ner invandrarens kläder eller prova dem. Detta skall inte ses som en kränkning utan som en rättighet av landets personal.

I nyckelpositioner, ambassader eller polis, tull etc skall outbildade utklädda privatpersoner pröva på hur det är att arbeta.

På caféer, restauranger etc skall tillfälliga bekantskaper pröva på serveringsarbetet, de skall inte behöva tala mer än enkel svenska. Och de skall inte kunna ta en tillsägelse. Det behöver inte vara rent och kaffemaskinen skall inte vara rengjord och kaffet skall inte serveras korrekt utan man skall skoja till det hela. Gärna koka på gammal sump.

Service skall inte utföras som en tjänst utan ses som ett skämt.

Lägenheten som invandraren får behöver inte vara städad och man skall ha fri tillgång till att gå¨in i lägenheten som personal. Man kan ta kaffe eller hygienartiklar, eller krydda livsmedlet med egna produkter.

Blir man trött lägger man sig i invandrarens säng och utövar olika aktiviteter.

Som personal i olika kommunala inrättningar kan man om man vill låta bli att svara. Turistinformationer eller liknande informationsinrättningar skall ses som en kulturellt avvikande miljö där man skojar och svarar fel. Man visar fel på kartan eller hittar på. Man lär sig prata svenska.

Så vill en invandrare bli behandlad. Asiat, arab, afrikan eller latinamerikan.

Detta är ett degenererat samhälle med en primitiv kultur och har tagit steget från den moderna civilisationen, alltså bör speciella områden inrättas för dessa nykomlingar skall få en igenkännande effekt i sin  nya miljö.

Med hemlandets livsmedel kryddade med diverse egna tillsatser. Befolkningen skall förses med olika luktande gaser som man demonstrerar för invandrare. Då är vi i sverige. Och har antagit ett internationellt mönster.

Och detta skall ses som en bestraffning för man är sur. Man är avundsjuk och tycker att det är orättvist.

Alla personer som möter invandraren skall ha en politisk åsikt och tycka om kultur.

Den information som sprids om invandraren skall vara upplockad under observationer av amatörer i olika åldrar. Dessa amatörer skall med olika märkliga kläder och beteende fånga information och reaktioner om invandraren som man sedan för vidare. Detta för att lära känna invandraren.

Man bör använda ett lätt språk och hitta på olika meningar som man upprepar i invandrarens närhet, för att se reaktionen. De uttalanden man gör får gärna vara påhittade, och provokativa. Man kan ha åsikter om plötslig spädbarnsdöd, samt ha en designad bakgrund. Så man är intressant.