fredag 2 mars 2012

vykort från en blödande metropol..

sverige exporterar välutbildad, stabil arbetskraft, men detta är inget som Belgien uppskattar.

belgien är inget jag rekommenderar. historiska centrumkärnor, vi har sett orenoverade hotellrum förut.

och visst, det kan väl vara intressant för de belgiska kvinnor som inte platsar bland de inhemska männen att starta ett nytt liv med en utomeuropeisk invandrare, lära sig att spela trumma och de kan prata engelska.

ett nedbantat och blonderat nervvrak, men det behöver inte vara utländskt turistkapital inblandat för att detta par skall få till det i sänghalmen.

man betalar inte för att få underkläder provade, eller resväskan genomgången. jag kan tänka mig att det behövs slå på stora trumman för att få sig ett i belgien, men man kan vara lite mer diskret, och betala för sitt eget hotellrum. utanför belgiens gränser är detta inget märkvärdigt.

jag rekommenderar inte belgien som turistland. och det är tydligen att man behöver vara ifred för att ordning på sitt intima liv. och detta är inget utomstående turister skall behöva involveras i eller bistå med sexuella signaler. pinsamt.

belgien har förfallna städer med bristande utbildningssystem, och en låste ekonomi, mycket bundet kapital vilket resulterar i en förslummad infrastruktur, och skall man dessutom bistå med sitt betalda hotellrum och sina resväska för att medelålders kvinnor skall få lite spänning i sänghalmen, det är inte acceptabelt.

och vad pratar med dessa kvinnor om.

var det bra för dig?