tisdag 2 oktober 2012

Och vi tar inte ett nej…

Vi läser i gp att rättegången mot 19 hells angels medlemmar skall ställas inför rätta. De hade stört en fest. Bråkat och kastat flaskor. Men fy.

Jag hoppas att alla förstår att detta är en minoritet och jag skulle inte råda att isolera dem. De är en minoritet.

Eftersom de inte vill gå i skolan bör de får utbildning inom företaget. Låna uniformer. Kanske hjälpa till i köket, servera och var behjälpliga inom administrationen. Lära sig hantera en dator osv.

Vi måste förstå att denna minoritet bör behandlas med yttersta varsamhet. Då de känner folk.

Jag vill inte påstå att de är känsliga, men de bör behandlas med varsamhet och respekt.

Vid eventuella våldsamheter bör de rådas att gå och lägga sig. Det vet ju alla hur de nadra är. De får det de förtjänar.

Svenska interner bör behandlas som kvinnor. något man använder som sparbössa, äter hos och slår och skriker på. För att komma igång.

USA är ju minoriteternas land. Här finns människor från jordens alla hörn. Från mexiko, equador.

Som liksom i sverige, hänger sig åt arbetsbyte. Man har i sverige, liksom USA upphört att vara anställd vid ett företag utan ser sig mer som en egen företagare, med egen personal. Inga försäkringar gäller.

Swedbank i malmö t ex , där ser helt plötsligt stadens invånare helt nya ansikten, i egenskap av minoritet, fyller de upp kassorna. De skall lära sig och kontrollera hur mycket pengar det finns.

Kanske har de sorg efter flytten från hemlandet för trettio år sedan eller är andra generation invandrare som försöker att länka det kommersiella med det ideella.

Och vi hälsar de internationella observatörerna som kontrollerar att minoriteters rättigheter upprätthålls. Religiösa böcker, cigaretter och avsaknad av droger innanför murarna.

Och detta skall nog gå bra. Vi antar att de amerikanska investerarna står i kö för att få investera i sverige. I göteborg, i malmö och i stockholm. Särskilt efter minoriteters framfart i svenska administrationene.

Vad kan man göra?

Jag skulle råda göteborg och malmö som stad att frångå stadsdelsreformen. Då de politiska representanterna ibland kan utsättas för påtryckningar för att folkets vilja skall genomföras. En festival, en musikfestival med utländska förtecken. Där amatörband utövar sina konster inför publik och skall ha betalt.

Med en central ledning kommer dessa musikevenemang att fördelas på ett helt annorlunda sätt.

Jag är i lettland, och det finns mycket man kan säga om dess invånare, två miljoner till natal. ,men ingen lettländare med självaktning skulle ställa sig på en scen med den nivån som svenska amatörband har. Man är musiker inte pajas.

Jag skall efter lettland till gotland. En kulturell och historisk miljö, och har fått höra att minoriteter trampar på ursprungsbefolkningens historia. Åh fy.

Nu var inte jag närvarande på festen som avbröts abrupt. Men det finns kockar från minoriteter som har egna kryddblandningar, som kryddar mat och kaffe med egna recept för att ha lite roligt.

Och jag skulle inte rekommendera någon att urinera i handfat eller skor, om man har tänkt sig ett aktivt sexliv i framtiden, beyond. Man kan ju ha en framtid som sagoberättande dagisfarbror, men de flesta vill nog kunna visa sin manlighet i en annan dager.

Och vem vet. Efter ett gediget samhällsprogram i rehabilitering kanske dessa unga män med mc, blir lärare i lund. Internationella relationer. De känner mycket folk.

Och det är ingen hemlighet att jag har en viss insyn i det som sker i de kvinnliga fängelserna. Genom att etablera en kontakt med malmös hemlösa kvinnor. vi har alla en historia, som ursprungsbefolkning. Och vi gör alla ofrivilliga val och frivilliga val.

Och det som jag visade världen var lite för mycket, för att plats i ett modernt, civiliserat samhälle. Malmös folkliga vilja kanske bör revideras.

Under min två åriga resa har jag även visat upp dessa tendenser i hela europa. Och inga klockor ringer. Om denna grupp som skor sig på hemlösa i malmö har en egen gudomlig bubbla eller är likställd med djur, är inte min sak att avgöra.

Och det kanske är dags att landa i verkligheten. Hur ser detta ut utifrån? Vem vill se en lekande invandrare med talsvårigheter? Är detta en svensk turistattraktion?

och rätt spelat kan detta leda till en maktförskjutning i den s k undre världen. med lite trix och fix kan man omfördela domäner, makt och inflytande. och då gör vi det.