fredag 25 mars 2011

Kristen etik..man får ta det i etapper, förändringen

 

Luftgevär till minderårig

Ut på balkongen och skjuter på förbipasserande

I göteborgsförort, men det gör inget för han hade fått geväret av föräldrarna

Och de är så där. Ingen åtgärd.

Dallas självförtroendeboxning sy din egen mantel, bär ingen annans mantel.

Kommunikation. Vad förmedlar vi. Kutymer.

Och med dessa nyckelord, stöd för minnet börjar jag mitt anförande. Jag slår an en ton i min retorik

Kyrkans man presenterar mig för en professionell beskyddare från en större organisation där han ansåg att detta är stort.

. I en situation där förortens barn i alla åldrar går in i min lägenhet med nyckel. Trakasserar mina barn, misshandlar mina husdjur. Läraren ger fel information och diskriminerar elever.

Min lägenhet ockuperas av en illegal invandrare med våldstendenser och totalt avsaknad av psykologiska spärrar. Ingen åtgärd. Det är kultur.

Om jag var regent skulle dessa uniformerade varelser som kallas göteborgspolisen deporteras till en öde ö. de är farliga. Som TV:s robinson skulle de sitta på ön och tänka efter.De kan inte vistas i ett samhälle. Korruptionen och kåt på pengar har gjort dem till fnask, luder.de är de värst sortens luder. Gör allt för pengar, och imponeras av sin egen dumhet.

Det är inga callgirls, eller eskorter här inte de är knarkhoror, beroende.

Och undre världen reagerar, och får lära polisen dess roll i spelet tjuv och polis.

Och när denna församling med luftgevär och olaga intrång i bagaget reser till Tyskland för att studera koncentrationsläger från andra världskriget. Då fick det vara bra. Då hade man passerat anständighetens punkt. Och tyska polisen tvärvände. Nu fanns ingen kollegial hantering.

Sverige har dåligt rykte.

Banksekretess bryts. Man hjälper varandra. Varför. Det var en terapi, vad gör henne ledsen.

Och här pratar vi gnälliga hemmafruar som inte orkar dammsuga. Det handlar om en trerummare möblerad med containerfynd och artiklar man fått från källarröjningar. Detta kallas i övriga sverige tragedi. Här kallas det livskvalitet och att hjälpa varandra.

Att arbeta i dessa område som barnpedagog kan få konsekvenser. Man kallas högfärdig, för man kräver att barnen sitter vid bordet och äter med kniv och gaffel. Pratar utan svordomar samt säger till om det är en ingrediens man ogillar så vi kan ha med det i kommande matplaneringar. Svamp, grönsaker eller av religiösa skäl griskött.

Detta är högfärdighet.

Och i denna såpopera utan såpa har vi ledmotivet respekt. Respekt. Och detta yttrar sig i trakasserier mot homosexuella, politiskt aktiva och singelmammor med regler. Dessa kategorier utgör ett kraftfullt hot mot livskvalitén bland containerfynden. Och för barnens säkerhet bör de flyttas ur blickpunkten.

Att hjälps varandra kan innebära att man köper en stulen cykel av en invandrare, och på detta transportmedel skickas man den kvinnliga delen av familjen till affären att köpa öl i affären som man ska skölja ned de tiggda chipsen från estrella framför paraboltv:n som man införskaffat för att följa hemlandets aktualiteter, och hålla hemlandets språk vid liv.

Ovan nämnda exempel skall inte ses som löjeväckande. De skall ses som ett undantagstillstånd, vilket innebär ett förstadie till kriget.

Och då krävs det internationella informatörer. Jag rekommenderar de tyska. De är effektivast.

Kärnfullt och koncist pulvriseras den svenska arbetarklassen ner till ett pulver och sveriges internationella rykte tas till en ny nivå.

För att förtydlöiga situationen har jag under ett års tid på en neutral arena visat upp sidor hos den svenska befolkningen som ingen trodde var möjligt.

I östeuropa har de länder som varit involverade i kanske ett av de grymmaste krigen som beskådats i modern tid, och människor än idag har minnen av , kommer svenska unga människor, framtidens hopp, och beter sig som halvapor. Man river upp minnen hos människor i deras eget land. Man kräver, man ramlar runt med ölflaskor, man är smutsig och lever sig in i travellersrollen med en sån frenesi att man glömmer var man är.

Och nu är det så att östeuropa har ett annat språk, en annan kutym i mötet med främlingar än den skyddade verkstad vi skapat i förorterna. Man visar inte sina känslor för främlingar, men detta betyder inte att man inte har känslor. Detta är en annan kultur. Och detta patrask vandrar runt med näsan i vädret och skall visa folk vad som gäller. Man ska titta till. Man sårar folk, man trampar på folks minnen och man är så uppfylld av sin egen förträfflighet att man inte ens förstår vad man gör.

Fullständigt respektlöst klampar man på som en fräck blondin från sverige, och skall kontrollera hur det är.

Och detta faller inte i god jord. Och man spyr ur sig lögner, förtal på facebook, och kallar detta information, reseminnen. Och med näsan i vädret låter man folk förstå, att man inte tar en tillsägelse.

Sverige har dåligt rykte.

Och när dessa människor skall delta i östeuropeiskt arbetsliv under humoristiska former. Kan det hända sig att ambassaden får en outbildad diplomat med svenska språket som modersmål , och då blir följden katastrofal.

Om man vistas i kroatien och söker visum skall man återvända till hemlandet och ordna sitt visum där och det kan ta år. Vistas man illegalt i landet körs man ut, och kan in te återkomma under sin livstid.

Och detta tycker jag att vi tar som en sanning. Vid gränsen säger tulltjänstemannen , åk tillbaks till hemlandet och fixa visum, och det kan ta år.

Vistas du illegalt i kroatien, kastas du ut och kan aldrig återvända. Detta sker i svenska ambassaden i zagreb för en middag.

Så nu uppmanar jag förorten att boka bussen till smygehuk, och så kan den illegala delen av sverige gå därifrån söderut.

man leker inte i diplomatins korridorer. I min skola är detta en väg att förändra ett lands utveckling på fredlig väg. Att lösa en konflikt på fredlig väg genom förhandling.

Och denna varelse är nöjd med sin insats, det tyckte hon var roligt. Ett semesterminne. Att få spy ur sig något dylikt i främmande land. Helt historielöst, helt förutsättningslöst, hon har inte läst en rad om kroatien och vad som hänt fram till nu. Hon har hört av en granne att det är fint där, och att hon skall kolla upp en grej.

Sverige har dåligt rykte.

Och sen det vanliga, snatterier av mat, tvål , schampoo, diskar inte efter sig. Snattar toalettpapper. Som man är van hemifrån. Och kammar inte håret. Den misslyckade blonderingen ger karaktären. Som ett tecken till omvärlden vem man är. Blondes have more fun.

Ja, östeuropeerna kunde hålla sig för skratt, det kan jag lova.

Nu har vi professionellt beskydd, internationella observatörer och att världen vet vad som pågår i sverige.

Har världen markerat. Stoppat information, stoppat investeringar, lagt ner företag och industrier, eller har de reagerat i media. Tv, film, cirkusföreställningar.

Har världen tagit avstånd från detta.

Det kan du fundera på när du står bakom polisens kravallstaket och tittar på flickorna i burdamönster och syntettyger som dansar sina hemlands danser.

Kravallstaket. Dansarna ska ha fri lejd, och staketen har man lånat av polisen, man hjälper varandra.

För skattebetalarnas pengar. Och vad sjunger man.

Och vad har man rätt att göra i förorten, där man är sån.

Och berlinarna och köpenhamnarna kommer aldrig att glömma de dagar i februari 2010 när svenska arbetare skulle promenera på centralstationerna i respektive stad. Det var stränga order från högre ort. Gör ingenting, ni har ingen utbildning med stormkompetens för det här. Det råder undantagstillstånd. Sätt upp kravallstaket och ge dem fri lejd.

Och i serbien, bosnien och kroatien förstod man intuitivt att nu var en ny världsordning i antågande och att fredens ängel hade kommit. Att man måste hitta en gemensam beröringspunkt barnen, och sedan kom bekräftelsen, den svenska unga generationen och skulle ha respekt. Och tänkte man oavsett om man var muslim, ortodox eller katolik att nu går vi och sopar framför egen dörr och så där skall inte mitt barn bli.

Islam må ha fem pelare, kristendomen 7 dödssynder, men till denna nivå av mänsklighetens kvarter har de inte kompetens. Det äro för avancerat.

Hur går man vidare från denna anständighetens punkt.

I svenska språket finns genus, kasus och possesiva pronomen. Han , hon , maskulin, feminin och neutrum och reale, min, din vår deras, hans hennes.

Och runt dessa små ord är svenska rikets lag uppbyggd. Man kan lära sig innebörden i detta.

Man kan söka arbete på den europeiska arbetsmarknaden. Sverige har ett rykte.

Man kan studera på ett utländskt universitet, översätt betygen bara. Behörighet?

Man kan emigrera, svenskarna har ju ett rykte om sig att stå med ett ben i vardera kultur, så anpassningen till en främmande kultur bör ju gå som en dans.

Arbeta politiskt för sina rättigheter.

Eller plocka ölburkar i papperskorgar och kläder ur containers som man är van.