torsdag 10 januari 2013

Det är oerhört

 

Kan detta vara sant.

Man hade besök i staden från paris. En grupp fransmän. Och det visade sig att de var svarta och att det fanns homosexuella män med i gruppen.

Att vara homosexuell är i många afrikanska stare olagligt, så deras existens i västeuropa och paris är berättigad. De ingår dock i ett samhälle och har manliga vänner och kvinnliga vänner.

Och här får man göra en distinktion mellan vän och kärlek.

Och i detta besök var det kvinnor från stadens mellanskikt som fann en utmaning i att öfrföra dessa män. Man attackerade dem och menade att de skulle vara tacksamma och smickrade. Är detta sant. Ingen man gick på de franska kvinnorna. Man kanske svarade och uppsakattade deras fräschör, att vara sedd, men inte mer.

I det mångkulturella samhället, är det intressant att förföra det omöjliga, och i så fall. Det saknas en meningsfull fritid. En hobby eller nåt.

Och vad är det som säger att man är attraktiv? Paris har fyra miljoner invånare och fashion week och andra skönhetsarrangemang. De kvinoor de umgås med är mycket paranta.så varför skulle du, din lilla bondlurk vara intressant. Att man skulle frångå sin övertygelse för att ge sig hän med en malmöhagga. Ointelligent, skitig och med en fräck attityd. I övriga samhället är detta osmakligt, och jag tror att dessa unga franoser klarar av att sköta sina seuella behov utan din medhjälp.

Tack för kaffet.