söndag 26 februari 2012

vykort från hotellet

jag har väntat länge nu.

jag har rest i två år och så gott som varje natt betalat för ett hotellrum, utom då den obildade personalen av tillfällig karaktär, utan arbetstillstånd och utan uppehållstillstånd arbetade, och fick säga

att det var fullt.

under dessa två år har jag mött människor som försöker kompensera sin brist på kompetens, sin  bristfälliga intellektuella status med sexuella signaler, och något som man anser vara charmerande förvirring. man är lite dum.

och man går in i en fantasivärld där man anser sig ha rätt att gå in i privata daoter, resväskor och hygienartiklar.

jag har väntat på att dessa städare skall klara av att gör en enklare rengöring enligt det schema som städinstruktionen utgör, och har fortfarande inte hittat en korrekt städning enligt de beskrivningar som finns för hotellstädning med hänsyn tagen till allergiker, astmatiker.

och vad beror detta på?

personalen är utbytt för att man skall ha  roligt.

personalen är utbytt för att man skall lära sig hur ett hotell ser ut inifrån

personalen är utbytt för man skall se ur ett hotell är byggt från grunden. hur golvplattan är gjuten, hur elledningar dras och hur mattor klistras.

eller man är analfabet

eller man är arrogant.

jag har väntat på¨att se dessa gåvor från gud göra underverk inom den europeiska hotellbranschen, eftersom man inte behöver utbildning.

varför skall man ha wifi? för att gästerna skall kunna nå information, och detta transformeras i personalen med begränsad hjärnkapacitet till att de också skall ha information, i en slags hemmagjord ologisk rättvisedefinition, och rationaliserar bort syftet med vistelsen utan att skäms, man är blond och spelar med sexuella signaler.

varför har man inte tillgång till nättidningar, varför finns det ingen encyklepedi på engelska eller orginalspråk, och vem skall initiera detta.

att man är naiv kan kompenseras med utbildning, att man är analfabet och inte har läsförståelse kan kompenseras med avståndstagande från arbetsmarknaden.

vem skall initiera ny verksamhet. varför finns denna servie i andra världsdelar och varför har man inte denna information tillgänglig på hotellen i europa.-

varför har man gamla kläder i affärerna. varför får inte idningar och tv  tillgång till samma information . är detta en konspirationsteori.

knappast.

kan man inte sköta sitt jobb skall man i ha ålderdomliga verktyg. tillbaka till grottan.

och när skall europeisk arbetskraft lära sig skilja på arbete och fri tid. hemmet och arbetsplatsen , en distinktion som infördes då bondesamhället övergick till industrisamhälle. och vem skall ? skolsystemet. och det gör skolsystemet, men det går fortfarande inte in. och vad gör man då?

varför finns det ingen encyklopedi på engelska och orginalspråk att tilgå på de trestjärninga hotellet?

varför finns det inga nättidningar i fullformat i nätverken på de trestjäriga hotellen?

jag har en ganska bred researcharea att spela med? många språk, olika delar av europa. detta är europa.

i cen världsdel där blondinen inte lklarar av en enklare rengöring enligt beskrivning, och anser sig vara charmig.