torsdag 21 juni 2012

det är tomt på gator och torg i turistsverige

Utländska turister, internationella besökare sviker sverige.

Hur kan det komma sig.

Även om svenska människor anser att skräpiga gator, råttor, nedklottrade fasader samt ouppfostrad attityd är en värdig tillvaro, bara man får bo med sina vänner, är detta inget som man bör visa upp för politiskt medvetna, flerspråkiga samt resvana människor.

De delar inte din uppfattning.

Även om man tycker om att gå och hämta kläder i återvinningscontainrar, klä ut sig och gå på lustiga sätt, dra en väska på tågstationen delas inte denna uppfattning av en yrkesarbetande, läskunnig och kulturellt medveten person.

Man tycker det är pinsamt att se dessa rollspel utföras. Eller se en omedveten människa på en stulen cykel.

Man tycker det är helt ointressant att besöka de dåligt städade hotellrummen, den ouppfostrade städerskan med invandrarbakgrund som inte kan språk, som anser sig ha rätt att kontrollera resväskan och hygienartiklar men inte behöva städa.

Man delar inte den uppfattningen.

Och man åker inte till sverige för att se ursprungsbefolkningen leka märkliga kulturella lekar. Det är ointressant.

Detta kan vara svårt att förstå när man lever isolerad utan annan information än den som via TV,n adresserar lättillgänglighet och ytlighet.

Det är få turister, kanske från ett katolskt land, som anser att sex är något man utför på en offentlig toalett i en kristen lokal.

Det är få turister som anser att uppvaktning av invandrare är attraktivt. Att dessa grupper av män inte ens kan ta ett nej ger det hela en mer osmaklig bild av sverige.

Utländska turister sviker sverige. Det är inget att visa upp. Och även om mantycker att man är gullig när man urinerar i bassängen, blåser upp magen eller haltar för att de ärvda skorna hade svampinfektioner, så anser inte omvärlden detta.

Man söker sig till andra resmål.

Får man dessutom gammal mat i förpackningen när man handlar av en oförskämd kassörska utan intelligens i ICA, där personalen själva har packat om maten är det fatalt. Lite äckligt.

Och detta i ett land där man inte gör rent kaffemaskinerna automatiskt. Man är barista. Sverige i det mångkulturella samhället.

jag tror det kallas turistbojkott eftersom man trakasserar ursprungsbefolkningen.