söndag 24 juni 2012

kyliga relationer

om man i sitt nya hemland anser att man lär känna ursprungsbefolkningen genom att rota i deras vinds eller källarförråd, rota igenom deras lägenhet och följa efter den, då är man naiv och ointelligent. man bor i förorten.

om man i sitt nya hemland ska lära känna ursprungsbefolkningen och börjar fråga  andra invandrargrupper om hur just ursprungsbefolkningen är, är man oförskämd, och hamnar i förorten.

om man anser att SFI är dålig och inte anser att sven ska skolsystemet eller barnomsorg som anses, eller ansågs var ett av de främsta skall man inte vistas i sverige. man har inte den globala orientering som behövs för att fungera i ett modernt samhälle som sverige utgör.

om man som invandrare anser sig inte kunna ta ett nekande från ursprrungsbefolkning i egenskap av privatperson trakasserar man.

trakasserar man ursprungsbefolkningen, kan man  förvänta sig kyliga relationer från omvärlden. man har inte världens förtroende, och kanske det forna hemlandet blir target för sanktioner.

alla individer som privatpersoner av ursprungsbefolkningen har rätt att göra val. förstår man inte detta kanske ambassaderna kan visa på länder där man kan utöva sina teorier. man skall inte vistas i sverige, vare sig som enskild eller som grupp.

ursprungsbefolkningen är inga leksaker till invandrare.

hur svårt kan det vara?

turistströmmen uteblev. de är få turister som kommer till sverige och utsätts för märkliga människor med invandrarbakgrund inom turistnäringen.

dålig lokalkännedom, dåligt språk. dålig kunskap om andra kulturer.

skitigt och skräpigt, och ouppfostrade människor som enbart har sin omedelbara tillfredställelse för ögonen. det stjäls, det förstörs och denna personal leker. det är dålig kvalitet på turistsektorn i sverige, och de stora städerna är nedslitna.

inga turister vill se sönderslagna spårvagnar i göteborg. över hela europa betalar man för kollektivtrafiken som privatperson. skolbarn i grundskolan undantagna. det är det som gäller.

över hel europa finns mcdonalds och folk klarar att slänga papper och skräp i papperskorgar. så märkligt.

det finns unga kvinnliga turister som sextrakasserats av representanter från den svarta befolkningen. de besöker inte sverige för att träffa en livspartner de skaffar sig global omvärldsorientering, för att kunna delta i den europeiska debatten. för att kunna fungera som fullvärdig medborgare i den moderna civilisationen, och inte hamna i förorten, där man inte kan ta ett nej.

turister färedrar danmark, norge och finland. det är fräschare. bättre personal och bättre service.