måndag 11 juni 2012

en lyckad passning…

efter all oro har nu svenska folket fått sin belöning. alla fotbollsspelare hade duschat, ätit mat och klarat av att klä sig korrekt.

Ukraina hade gula tröjor, och svenska laget hade blå. och lagkaptenen hade klarat av att sätta upp håret. och skorna var knutna.

och svenska folket skäms inte ett enda dugg.

efter att under två år kontrollerat, följt efter, arbetat outbildade och med dåligt språk i hotell och caféer fick de u ett kvitto på sitt passande och kontrollerande. spelarna var klädda.

och svenskar med näsan i vädret har under en tvåårstid rotat i min resväska. snattat hygienartiklar, lånaat säng och lånat dusch. det har varit ett fadligt springande, hypande. och anledningen är oro.

och förorten är som vanligt värst. och man har haft utbrott och man har skurit sönder kläder, man har skurit sönder skor och förstört mp3spelare. man ger sig på en främmande människa och kontrollerar.

vad är det man kontrollerar. att jag sköter mig?

men ta en titt i spegeln. du är inte attraktiv. du anses som mer än dum. du anses avvikande i ditt snokande och stjälande. du anses som kleptoman och mytoman i dina lögner. och du kan inte arbeta. detta är svenska folkets rykte som turist utomlands. och man skäms inte ett dugg. man har internationella vänner.

den svenska turisten från arbetarklassen har så låg allmänbildning och brist på folkvett att det är skrämmande. och nu fick man än en gång kvitto på sin insats, förlust men uppsatt hår. om i os i peking.

och svenska folket fattar ingenting. man ska också göra. europas historia har inslag av judeförföljelse, förföljelse av zigenare. europas historia har inslag av trakasserier av homosexuella och starka kvinnor, och meningen är att dessa beteenden skall upphöra, men det förstår man inte i sverige. blond och med anpassad studiegång har man internationella vänner och då är man speciell. man har ett högre värde och kan ge sig rätten att kontrollera dem som man anser vara ovärdiga. man ger sig rätten att utan politisks kunskap utan ekonomisk kunskap utan språk och historiska referenser arbeta och informera ute i europa. i lufsenoverall och i flipflop spatserar man i europas städer och anser sig lite förmer än omvärlden. och man viftar i händerna och pratar låssaspråk. att ukraina skulle vara värd för fotbolls.vm är sedan länge bestämt. och man har naturligtvis skickat ut spejare i europa som får berätta hur man hanterar en svensk grupp, för det har man ju förstått tt detta måste vara någonting alldeles speciellt.

och att man skall smutsa ner kläderna, använda sängen och duschen ta matvaror och snatta hygienartiklar. som man är van.

anar man ett förakt. varför skulle svenska spelare vara stolta över att bära de svenska färgerna. detta land där man utan betänkligheter skvallrar, ljuger, smiter från arbetsplatsen , skall ha roligt på andras bekostnad.

varför skulle denna grupp överhuvud taget gå ut på planen, för att du gillar fotboll. du skall ha roligt.

svenskar har dåligt rykte. svenska kvinnor anses som skit under naglarna. och de är inte sexiga.