fredag 26 augusti 2011

france go cheap…

jag även här i Frankrike vill man ha enkla nöjen, soim man känner igen hemifrån. den östeuropeiska turistströmmen sätter sin prägel på städerna.

och även här anser man att det ingår i turistens rättighet att snatta hudlotion, antibakteriell lösning, tamponger, våtservetter och pröva vattenkokaren.

och liksom de östeuropeiska kvinnorna vill man gärna visa upp sina färdigheter i bingen.

billigt, ett par timmar i ett lånat hotellrum medan den betalande gästen är ute och ser på staden.

i Estland hade det varit skyfall och EU skickade en långtradare med makaroner och thepåsar. det regnade i Tours i morse. kanske man kunde skicka en långtradare till Tours så folk håller sig flytande. på snabbmakaroner och thepåsar kan man leva ett bra tag.

tvätta sig på konditotier.

andra enkla övningar är att spela onlinespel på datorn free, eller varför inte mixa shadows appache med ett treancebeat, det ger en igenkännande upplevelse, i det enkla formatet.

hjälpsändningen med kläder har tydligen redan anlänt. det som blev över i Polen.

Tour tillsammans med Bayonne leder touren France go cheap, helt klart.

och inga förvaringsboxar i supermarchée, för personalen skall rota i väskan.

kan det bli billigare.

det skulle förvåna mig mycket om baltikum efter femtio år satt på gatorna i Moskva och spelade på sina ursprungsinstrument, som en påminnelse om ockupationen.

baltikum har små befolkningar två, tre miljoner per land, men de har musik, konst, konsthantverk som och de vore tjugo, trettio miljoner.

baltikum är idag ledande beträffande industriell, ekologisk tillverkning, och det kan man inte beskylla afrikas länder för.

hela uppvisningen här i frankrike andas göteborgs förort, staden som översvämmats och har mutskandal, sockrat med östeuropeisk brist på folkvett.åsikt.

man kan ju alltid spela på sin ursprungliga trumma.

detta är min åsikt så får andra ha sin