måndag 29 augusti 2011

provanställning och halvlek på hotellet….

Om man i sverige under den tre månader långa provanställningen inte klarar av arbetsuppgifterna så har man inget arbete mer.

Det kan gälla att visa hänsyn till kunden. Kundens respons är ett mått på kvalitet i europa. Man mäter tjänstekvalitet i hur nöjd kunden är.

Om man i sverige delar ut tidningar vi har den servicen i sverige, man får tidningen i brevlådan och inte klarar av att visa hänsyn så har man inget arbete mer och hamnar på avarta listan.

Hyrorna i malmö är bland landets högsta. Fastighetsägarna ägnar isg inte åt välgörenhet och får sina lägenheter uthyrda. Om hyresgästerna inte får sova klockan fyra på morgonen för att tidningsbudet väsnas i trappuppgången har tidningsbudet inget arbete mer. Det fungerar så.

Hotell IBIS i berlin är svartlistat, pga av att personalen inte klarar av sina arbetsuppgifter.

Och jag utgår från att hotell IBIS i bordeaux och Le Mans går samma väg.

Man är inte seriös. Man leker på sin arbetsplats. Ingen hotellgäst är intresserad av hotellpersonal som inte kan räkna.

Vidare har konflikten i arabvärlden inte fått sin fulla konsekvens än.

Det finns två skolor. Den som säger att västvärlden äger arbarvärlden och de måste sälja olja vad som än händer,

Och det finns den skolan som säger att västvärlden är helt i händerna på araberna eftersom de hämtar upp oljan själva, med egna investeringar.

Det blir en oljeransonering, det är jag övertygad om, och frågan är om ett 24 timmars lopp i le Mans har prioritet för bränsle. Eller har man egna förhandlingar om bränsle med araberna.

Man funderar på internationella relationer när man reser som ensam kvinna i Frankrike.

Och det måste vara likadant i Frankrike som i övriga europa, att man omorganiserar för att få bort oseriös personal, inte sant.