onsdag 14 november 2012

det blåser högervindar i europa

jag ser till min fasa att tv 4 gör sig till kritisk talesman för våld. att våldet skall bemötas med artighet.

jag har själv blivit sparkad i neddragen och sparkad i huvudet med stålhättor av en illegal invandrare, och vad han kallade mig var mycket grövre än det som den politker som avses någonsin hört i hela sitt liv. jag har fått mitt kök och vardagsrum fullständigt demolerat och när grannarna ringer polisen, säger de vid anländandet ni ska sova.

jag har rest ensam i europa och jag lovar er. man måste ta till kraftspråk för att sätta sig i respekt på gatan ute i europa.

men nu gör vi så här. att vid trakasserier, systematisk förföljelse i sverige, i frankrike ordnar man det annorlunda att i denna kvinna som flög på politikern fyra på morgonen närhet, stänger man av vatten, el, värme, slänger sopor och klottrar, man går även in i olika människors lägenhet och undersöker skåp och lådor, snattar kaffe, socker och diskmedel, systematiskt.

vi får anta att denne politiker betalar sin hyra, sina livsmedel och sitt tvättmedel och att han inte misshandlat en kvinnlig bekant för att få pengar till utevistelsen. men han var ute med ett par vänner och blir påflugen av en kvinna och en man som inte tycker om hans politiska ståndpunkt.

var sker den politiska debatten, skall den ske fyra på morgonen utanför krogen.

om en människa inte klarar av att placera sig och sitt beteende i tid och rum, anser jag att man kraftfullt skall markera att detta inte är okej. och detta med gatans språk eftersom allt utspelas på gatan.

i Frankrike om jag blir förföljd och trakasserad ordnar man militär och polisbevakning. om jag blir förföljd och spejad på utomlands, så märks detta. folk uppmärksammar detta, och om jag med ord markerar att nu är det bra, det räcker, så kommer ursprungsbefolkningen i Frankrike till min hjälp. man accepterar inte att folk förföljer och trakasserar turister eller kvinnor i Frankrike. går in på deras hotellrum, stjäl hygienartiklar, provar kläder eller stjäl vattenkokaren, kaffe och har sex i hennes säng. och jag tror att man kallar detta beteende just de ord som var så fruktansvärda. men det finns andra metoder att få folk att lyda. tro mig. järnridån är nära. personligen tycker jag uttrycket var milt och koncist, inte för mycket.

var är din ideologi, feminist

var är dina böcker, politiska flykting.

vi har en parlamentarism i sverige. det betyder att all politik skall var organiserad, annar är det utomparlamentarisk verksamhet, och det är olagligt. för vi får väl anta att de inte sa att han var ful, utan det var åsikterna man vände sig mot.

‘att säga att någon är ful. det kan man göra om man arbetar på café i södertälje och har polsk bakgrund.

jag sa att matpriserna skall gå upp pga av inflationen.

du är ful, och du är oförskämd mot min kollega gå med dig.

jag ska till Frankrike, stannar i berlin, pratar med punkarna på alexanderplatz, och minns den svenska kvinnan som hade högljudd sex på toaletten i den tyska stadsmissionen med en vän till mig.

vad gjorde jag där. en marockan hade stulit pengar från mitt konto genom banken, han hade en väninna som hotades att göra den transaktionen.

tv.s reporter anser jag kan ägna sig åt en annan verksamhet. starta en dagcentral för snälla människor, prata med dem, förstå dem. och hålla verkligheten utanför detta. de perfekta människorna som aldrig stjäl, som har vänner som skyddar dem och då kan man provocera, och bete sig märkligt. man har ett eget samhälle och man reser runt i europa, och bryter ihop och förstår ingenting. man blir ledsen.

tv 4 reporter bör inte resa utomlands, det kan vara farligt. alla vill inte bli filmade eller intervjuade av svensk tv. man vill över huvud taget inte ha med detta land att göra. man har sett påtända kvinnor i receptionen, ta fel betalt, vara vimsiga och ta in sina vänner på betalda hotellrum och utöva naturens under, helst en gift karl så att spänningen stiger. det finns inga utländska turister i sverige. man kan bli antastad. och datorintrång är förbjudet, det är förbjudet att gå in i betalda rum och stjäla cigaretter på hotell och vandrarhem, även om man inte kan svenska. och eftersom vi inte får använda kraftord, vilket är ett fullständigt normalt svenskt beteende när man blir förbannad, så gör vi på ett annat sätt. jag föreslår visum för in och utresa i sverige.