tisdag 13 november 2012

när blev svenska hotell en kulturell arena

svenska hotell är ingen arbetsplats. det finns ingen personal. det finns ett antal varelser, som anser sig utöva en slags blandning mellan daghem och kulturella övningar. och dessa kulturella övningar finns enbart i huvudet på dessa människor. de har inget med verkligheten att göra.och detta utövas av varelser som hjälper invandrare. att man inte klarar av att skapa en logisk tankestruktur, eller strukturera tanken, borde vara en självklarhet.

vi har människor som inte läst en bok på tjugo år i sverige. de kom hit som politisk flykting. de umgås med familjer som inte har läst en bok på tjugo år, för ingen annan klarar av den låga nivån. och när dessa kommer in på det fyrstjärniga hotellet och skall utöva kultur förfaller hotellet.

man städar inte, man byter ut maten, gammal mat mot färsk mat. man gör inte rent kaffemaskiner, frysar eller kylar. man ägnar sig åt amatörprostitution i hotellsängar som gäster betalar för och man förstör resväskor eller provar kläder. man hjälper invandrare, och har en slags idé om att man inte får säga till då blir det värre. var kommer den tanken ifrån. vem har infört dessa arbetsregler. om man inte vet vems om infört reglerna, skall man inte arbeta.

man skapar en egen verklighet, och detta kallas sinnessjukdom. så är det bara. en ledtråd kan vara daghemmet i hammarkullen göteborg. där barnen inte skulle läras att äta med kniv och gaffel, invandrargrupper ansåg att detta beteende var för avancerat. de hänvisade till sin politiska flyktingstatus, och jag frågade om de hade motoriska störningar.  frankfurt, berlin, munchen, strassbourgh, osv har sett hjälpande svenskar som haltar, stapplar och stör på tågstationer och de fattar inte att de stalkar. de fattar inte vad världen ser. de ser inte avsaknaden av kniv och gaffel vid matbordet på daghemmet som en prioritet. de ser de demokratiska spelreglerna, frihet och yttrande frihet som viktigare ting än att fjäska för en ålderstigen outbildad latinamerikan med oförmåga att utskilja verkligheten, regler, språk och anständighet. som helt utan begrepp om tid och rum, serverar griskött med sked och uppfostrar persiska barn på spanska. och detta anser svenskar vara kultur.

sverige har inga arbetsplatser. det finns ingen personal. och vem köpern en volvobil utomlands med den kulturella arbetsmoralen.

vad tror man att man är. och man glömmer att stänga av kranen, och man glömmer att betala på spårvagnen. man ska ha fribiljetter.

göteborg, ett reservat. en plats där man ser varandra som bollplank. en plats där man skall få in den biten. helt av banan, och hur  gisk det till?

vad har daghemmet med hotell att göra. ja, på den frågan kan jag enbart svara, fråga de som anser sig att de utför arbetsbyten i kulturellt syfte. de står i receptionen, de är blonda och de är oftast påtända av knark. fråga dem. de anser sig själva klara av de flesta arbetsuppgifter.