tisdag 20 november 2012

tv 4 nyheter

kanske man skulle kunna begära att nyhetsredaktionen producerar nyheter istället för att bygga upp en depå runt tilde de paolo, och hennes systrar.

man måste förstå att det tar lite längre tid att förstå det som sker om man totalt saknar allmänbildning och en kunskap om nutidshistoria. kanske vi kunde få ett reportage om plantageekonomier, innan de försvinner eftersom ingen efterfrågar deras produkter, eller regnskogarna. innan de försvinner till pappersmassa.

kanske man kan kräva en samhällsaspekt, nutidsaspekt, genusaspekt eller ekonomisk aspekt på fördjupningarna, analyserna.

om man nu som de paolo står med ett ben i vardera  kultur, kanske man kan lyfta ena benet någon gång med innerbenlängd fyrtiofem centimeter. detta klarar fyraåringarna i sverige. det ingår i den obligatoriska fyraårskontrollen, ett enkelt sätt att kontrollera sans och balans i göteborg. kanske fler borde pröva, gp,s journalister till exempel. dessa lokalmatadorer som gör sig till folkets röst, och är inte värda pengarna. då har man succén i näven. då har man likt sverige gjort fyra mål i samma match under folkets jubel.