torsdag 6 september 2012

daghem eller börnehave

danmark och kanske sverige har tidigare varit känd för sin högt kvalitativa barnomsorg, men det är ju så att om en personal inom barnomsorgen trakasseras eller förföljs systematiskt, sker omstruktureringar i barngrupperna och verksamhet. göteborg kan intyga att omstruktureringar och billighetsåtgärder inom barnomsorgen, samt fackets vägran att agera har gett en kvalitativt sämre barnomsorg.

det är många familjer som oskyldigt drabbas, av detta svineri.

malmö kan förvänta sig en kraftig försämring efter sitt besök i stockholm, jönköping och får väl glädja sig åt cykelturen i köpenhamn, som plåster på såren.

outbildad, oförskämd har representanter från denna stad, tiggt och stulit sig fram genom sverige.

hela europa har tagit avstånd från detta agerande. hela europa vet om konsekvensen av trakasserier av barnomsorgspersonal och skola. men inte malmö och göteborg. och lverallt där de drar fram i kläder från kyrkliga välgörenhetsinrättningar, blindkäppar och grimaserande så finns det folk som ser detta och reagerar.

malmös barnomsorg har varit satt under luppen, malmös kolor har varit satt under luppen. det är kanske dags att man får veta konsekvensen av sitt pinsamma agerande.

är detta uppfattat. och extra pinsamt är det i förorten, där invandrargrupper tycker det är roligt att reta en dagisfröken. eller de södermanländska städer som har en ny språkgrupp i sina skolor. en invandrargrupper som “skall ta över”. och vilka konsekvenser får detta för framtiden. man får en egocentrisk människa , som skriker rakt ut i det offentliga rummet och kallar på lag och ordning, så märkligt.

tio resväskpr har förstörts, på tåg, på buss och i hotellrum av svenska människor. skor har förstörts och kläder smutsats ner eller stulits eller trasats sönder på det betalda hotellrummet. och detta får konsekvenser för dessa verksamheter i sverige. tåglinjer dras in. biljettpriser och hotellen har sina metoder. särskilt de fyrstjärninga hotellen i stockholm.

malmö, åromotar sig själv som våldets stad. och skriker rakt ut på centralstationen. går framför fötterna på folk, går ivägen och uppför sig som den oförskämda individ man har fostrats till, via ett skolsystem, en barnomsorg som inte är värd namnet. man får det man förtjänar.