måndag 3 september 2012

krigsfilm eller karatefilm…

I riga möter jag en skugga från det förflutna. jag blev inte glad. jag blev likgiltig.

förorten, där den frånskilde fadern varannan helg, utan urskillning visar videofilm ; krigsfilm, karatefilm och kanske en film med pornografiskt innehåll samtidigt som han har umgängesrätt med sin barn. eller sitt barn.

jag blir förbannad och visade en av dessa respresentanter ett lejonvrål. det har lite olika namn men är ett högt plötsligt ljud rakt framifrån i en viss frekvens, som har till uppgift att förvirra eller blockera motståndaren,

och se det blev för mycket för machorepresentanten från främmande land. göteborg måste verkligen se till barnens säkerhet.

och han överväldigades av hennes blonda hår och glömde tid och rum, han ville ha henne här och nu. är detta en starletroman  eller är det en våldtäkt.

om inte jag är helt fel underrättad håller den globala gayrörelsen, homosexuella på att verka för att barnprostitutionen i thailand skall upphöra. sexturismen.

för barnens säkerhet. världen förväntar sig en medvetenhet från den politiske flyktingen.

vårens trend inom skönhet och mode är rödhårig, med gröna ögon. höga kindben och lång hals. ett runt ansikte med blonda lockar och stora läppar anses vara postorder eller för förorten om man så vill. ett utmärkt exempel på detta skönhetsideal är bodyshops ansikte. vild och vacker. och med en medveten profil. ökenspridning, regnskogar, isarna. detta är en dam med stor kapacitet, och som sagt så vacker.

det var de tankar som flög in i huvudet, som ett godståg, då jag mötte skuggan från  det förflutna. han skulle troligen tigga pengar eller behövde ombyte i omvården av kroppen. jag var inte intresserad och det blir inga pengar.

alla banktransaktioner jag utfört i sverige har skett i städer med hamnar.och man kan fundera på varför? det handlar om leveranser i en bransch som existerar i en hård konkurrens.

här i Nynäshamn har färjan tutat igår och idag. mindre bår i farleden. man buskör i hamnen och i farleden. om det är båtens ägare eller någon som tillfälligt lånat båten, kan jag inte svara på, men sjöräddningen har en arbetsam tid.