måndag 24 oktober 2011

Lite barnslig får man vara…

Efter fyra timmar började det yla i korridoren, den skenheliga klubben för inbördes beundran var här, hitskickad från sevilla.

Detta är klubben med två hjärnceller och detta är semestervarianten. De måste ha instruktioner i hur man gör, och på detta sätt reser de runt i europa. Väljer ut en oskyldig människa som de förföljer. Och detta får de för de har bestämt att de hjälper folk. Fast utan hjärna och i konsensus.

Schackspelarens teknik, glöm det, de använder fotbollsmetodik, och nu har de lärt sig att använda sprayen. Utan skrupler sprayar man på sig äckliga dofter och håller masken. Man har instruktioner.

I denna fotbollsteknik ingår upprepning. Och denna upprepning går ut på att blöta ner mina kläder. Man har instruktioner. Och så reser man runt med en ryggsäck, det finns inga jobb,

Och den förföljda får inte säga till, detta är leken.

Vi reser nu i europa, i demokratiska länder där individen skall känna till lagar och förordningar, men de är den skvalpande hjärncellen på semester som måste ha instruktioner.

För att åter påpeka att de syns och avviker virkade jag en supportermössa i real madrids färger, och nu blev det problem.

Vad är real madrid?

Och nu vimlar de runt i cadiz sökande efter ett apotek för att gå in och titta på calciumburk och en karoteenburk, och fundera vad detta kan vara?

Det finns inga jobb, och nu skall jag itll rondo. Och ge instruktioner: hoppa.

Nu förstår alla, vad som hände i sevilla.

Och när dessa går in och utan logiskt tänkande och utan kunskap går in och arbetar som receptionist i ett främmande land, så sjunker detta lands förtroende. Att städa hotellrum kräver hos en normalbegåvad inte särskilt mycket. Man följer de rutiner som städning innebär. Sjukhusstädning har sina rutiner och kontor har sina och hotell har sina, alla vet. Det hör till allmänbildningen och det är logiskt. Denna grupp har ingen allmänbildning.

Här i cadiz förväntas man kunna klä sig. Skor och klädbutiker håller kvalitet före priset, och detta bör man känna till när man sätter ner foten i denna stad.

Annars stör man och det finns jeans och det finns jeans.

Jag kan tänka mig att klubbmedlemmar ansåg sig vara fullt kapabla att dansa flamenco på scen.

Men de är svaga för smicker, socker och beundran.

Och så applicerar de fotbollsträning på livet.

Vem ger instruktioner? Det är väl någon IQ-befriad varelse utan logik och utan folkvett.

Jag ser för min inre syn en fetlagd medelålders man med långt hår, korta ben och bättre begagnade kläder , ärvda gymnastikskor, som har en fråga

Varför har man gardiner?

På den frågan kan man svara Fråga lund, eller man kan slå upp gardinfabrik på internet, man kan besöka en tygaffär.

Man får ju inte säga till. Man liksom föser gruppen in i en fålla. Alla måste förstå att det är något som inte klickar, och så glöm inte att klubben är hemlig. En hemlig klubb som förföljer folk för att få svar på frågan

Varför har vi gardiner?

Det blev ingen tjurrusning i detta land. spanien är ett land där man har tjurfäktning, och gardiner. Det ger ett mer kvalitativt intryck. Mer arbetat.

Jag är intresserad av arkitektur, och tur är väl det. Så man har något att titta på.