måndag 3 oktober 2011

man har haft besök från sverige i bryssel

Här i paris, Frankrike står bakom disken ungas vackra kvinnor med rötter i Afrika. De pratar perfekt franska och de pratar perfekt engelska, och jag är fullständigt övertygad om att de enbart är till glädje för gäster och kollegor.

Och hur kan det komma sig? Man får väl anta att föräldrar, lärare, vänner och bekanta pratar med dem. Och visar respekt för deras tankar, åsikter och frågor? Det är normalt beteende, och detta klarar man av i Frankrike.

Och jag är fullständigt övertygad att den dagen se skall gifta sig, så finns det kandidater i närheten som vill ha en sådan lite pärla i hemmet, och inte behöver de vimsa runt i Bryssel.

Den sammansvetsade kamratgruppen från Sverige. Har så roligt tillsammans.

Någon antydde att de varit på homosexuella unga män i Bryssel. Detta har jag inte sett, och kan inte verifiera. Men om det är så är detta helt oacceptabelt.

Det är fullständigt normalt och självklart att vi själva väljer våra livspartners utan att be den sammansvetsade kamratgruppen om lov. Det ska man ha klart för sig.

Och skall man resa så anpassar man sig till landets seder och bruk.

Men, man hade inte varit på hemlösa, då hade deras uppkäftighet haft en helt annan framtoning.

I detta kamratgäng som lever i en annan dimension, i en annan verklighet, måste omgivningen markera. Det är oförskämt, att bete sig på detta sätt. Enfant terrible. Vem har lärt dem det?

Det bara blev så. Kan man inte ta ansvar för sitt eget agerande, skall man definitivt inte vistas i Bryssel.

Och sedan på bussen från Bryssel till paris, sätter sig två spansktalande unga män och pratar om CIA. Detta är Europa. Det är en fullständig tragedi.

Svenskar har varit på besök i Bryssel, På studiebesök.

Med blindkäppar, gemensam garderob, och stal cyklar. Klädde ut sig.

Vad ville man uppnå?

Vara fräck och ta över. Och vad händer man har omvärldens likgiltighet, som vanligt. Man kommer från Sverige, läser inte dagstidningar, får sin information från pseudonymer på face Book, och då är det så.

Om detta var ett experiment, så har ingen etisk nämnd godkänt detta. Om det var ett rollspel. Man brukar inte slänga soppåsarna på gatan i Bryssel.