lördag 22 december 2012

eco senaste nummer handlar om sevilla

i malmö kan man arbeta som tandläkare eller gynekolog utan utbildning. man kan leka eftersom man inte pratar så bra svenska.

man kan på biblioteket gå in i privata datorer och ta de bilder man behöver, eller en saga. eller kopiera. det kan vara svårt att leka författare. och man vill gärna vara lite speciell. och kommer troligen inte in på en adekvat utbildning så betygen inte är acceptabla. i malmö, den expanderande kommunen, där man anställer arbetskraft genom bemanningsföretag utomlands, och ingen förstår varför.

man har inte adekvat utbildning.

och se i sevilla hade malmöborn arrangerat en egen kursverksamhet i flamenco med latinsk tvist. oförskämd och utan adekvat utbildning skulle man lära mig dansa flamenco. och man sjöng falskt på gator, en egen tolkning av flamenco.

detta kallas trakasserier av ursprungsbefolkningens kultur, och det förstod man inte. men det var kul, faktiskt. dessutom förekom trakasserier av de manliga dansarna och detta är absolut inte acceptabelt. de är danslärare och inte prostituerade. dirty inom dansvärlden innebär att man har orena rörelser och har inget med hygien att göra. och fattar man inte det ska man absolut inte lära ut flamenco.malmö kommer få en status som zagreb, en helt egen turism. helt innovativ. förödande.

det är mycket som är roligt i malmö när man lekfullt utforskar och tolkar sin egen verklighet.

och vilka konsekvenser får detta i den internationella dansvärlden.

detta är syntax error. en konsekvens av att göra datorintrång.

och om inte malmö informerar om arbetets art för sina städerskor, på de trestjärniga hotellen får man nog sänka sig till enklare inkvartering där hemlösa rumäner skalar kabel då det inte går att bränna på hotellrummet.

efter konsultation hos de hemlösa hur man överlever dag för dag, i malmö. då man inte vill vara med i spritsmuggling, trakasserier av ursprungsbefolkningen eller andra märkliga lojalitetsyttringar. det var inte därför man kom till sverige, och man har tydligen en uppfostran hemifrån. kanske man kan fundera på detta som genuin  malmöbo.

och kanske man kan gå på toaletten, innan man hoppar i bassängen. det finns barn som lär sig simma, av en utbildad simlärare.

och det förstår alla att världen har inte samma humor, utan malmös  humorklubb får finna sig i att förlöjligas i amerikanska tvserier av varierande art. kriminalserier, häxserier, rymdserier. billig massproducerad manus som kablas ut över världen för alla.

i denna stad, det är nog den  enda stad som har systembolag där flaskorna innehåller utspädd alkohol. man häller vatten i vinet, cidern och ölet, och återförsluter. detta är inte kultur, detta är ett basebollträ. kanske man minns reclaim the street. varningar.