lördag 1 december 2012

journalisten vet inte hur man gör….

trakasserier av ursprungsbefolkningen är inte förenligt med mänskliga rättigheter. trakasserier av barn med avvikande språkmiljö är inte förenligt med kommunallagen. och det är kollegers plikt att påvisa en orättvisa.

att gå in olovandes i en grannes lägenhet som man inte känner är olagligt och trakasserier. att påtala detta för grannen är inte min sak. det ska man veta.

det är folkvett. påstår man sedan att man är maffia, och förbjuder personen att tala med passusen att det blir bara värre.

nu är det dags att tala om för malmö, göteborg, journalister det hela världen vet.

och att dessa grupper skall ha vidare förtroende. knappast troligt.

vi har set halvspråkiga invandrare bakom disken på banken. fullständigt speedade av sin egen förträfflighet.  vi har sett vandrarhemsföreståndare ge sig rättan att nattetid undersöka datorn, snatta cigaretter och därefter påtala en stöld av bröd vilket resulterar till att militär och polis i Frankrike får bevaka min person.

det är dags att svenskar får veta det hela världen vet. detta kallas könsdiskriminering och är inte förenligt med svensk lagstiftning.att påkalla polisen är inte intressant då de klär ut civila i uniformer för att se reaktionen.

återstår basebollträt eller en uppvisning av högre skolan. oavsett om man arbetar på hotell i vimmerby eller carlshamn eller malmö. så finns det en formell lag och en informell, anständighet.

att spela retsticka i sin yrkesroll. byta ut personer till outbildade det är diskriminering.

till sist. jag anser inte att den planerade hamnen bör placeras i nynäshamn då dessa människor lever i en egen verklighet. hotellpersonalen anställde sin egen personal. förföljelse och även här lekte man i banken. inte acceptabelt.

och vad man inte visste är att sköter man sig inte så finns det folk som inte heller sköter sig. leveranser uteblir, försenas. bygget försenas och material byts ut. ritningar görs om och saker passar inte. ett exempel på detta är skridskoarenan i vänersborg, och detta behöver vi inte diskutera ej heller SAAB.s nedläggning. det är för uppenbart.

och som sagt man kunde gått in med basebollträ. men det är så primitivt. så tribe eller gängbetonat. det platsar kanske i en afrikansk by eller en kvarter i latinamerikas slumstäder. men inte i vänersborg, eller trollhättan.

lär er bygga bilar grabbar på fritiden. oavsett om det är amerikanare eller epatraktor. det såg för jävligt ut.