måndag 3 december 2012

malmö i backspegeln

från att ha varit en framgångssaga med hög grad av information, flöden av varor och investeringar i nyskapande arkitektur och flaggskeppet turning torso. från att ha varit en modern storstad som mycket väl kunde ställas vid sidan av frankfurt, köln osv har malmö idag raserats till en sjaskig förort.

på hotell och vandrarhem har personalen tagit på sig en uppfostrarroll och helt emot lagar och förordningar tolereras man inga diskussioner, bestämmer gästernas utevistelse samt frågar inte utan, skickar sk falska gäster att sköte repressalier och undersökning. dessa har access till alla rum och lyder den kvinnliga minst sagt högfärdiga personalens önskningar. dun och högfärdig.

på frågan om de läst kommunalbudgeten blev svaret nekande.

man är helt ovetande om att pengarna går till yttre städning, återställande samt musikunderhållning av enklare kvalitet för att tillfredsställa denna lek som grupper av befolkningen roar sig med. att gå runt och bestämma.

kulturimperialism, kränkande av integritet och privat egendom genom arbetsbyte, som bottnar i omåttlig brist på kompetens. det är helt otroligt.

och hur sker nybyggnad. är det verkligen kompetent och utbildad personal som konstruerar och bygger alla nya objekt i staden, eller är det samma sort. som vill bestämma.

detta är en degenererad stad som har adopterat en märklig avart av en kultur från ett degenererat samhälle.

man köper dåligt gräddat bröd gräddat av gamla ugnar. man investerar inte, man sänker skolan genom att ptioritera billig kultur på gatan.

har du läst nationalekonomi. det är våran stad och vi tyckr inte om turister. har man sagt mig.

isolerade och med egen verklighetsuppfattning, helt emot eu.s riktlinjer om rörlighet inom unionen.

man häpnar över denna skrämmande dumhet. stadens puls, stadens mångfald och för att ytterligare förtydliga paysanons perception, skall alla stanna hemma i stillhet och flickor skall ha svarta täckkappor och blont långt hår. kläderna i affärerna har outletkvalitet, och man är ständigt bevakad, en egen definition på demokrati och ursprungsbefolkningens rättigheter.

malmö har liksom övriga skåne alltid haft goda internationella relationer och en charm och attityd, vilket resulterat i benefits och nyttig information. och nu är det så, att den som skåne tycker om blomstrar och den som man har svårare för, förfaller. och det är allvarligt. man borde passa sig, innan.

på vandrarhemmet är man så uppe i det blå att man säger inte till utan skickar personliga modeller med sitt budskap. löjlig på gränsen till sinnessjukt. verklighetsfrånvänt.

och juldekorationer. man har sagt upp ca tvåhundra personer från energiföretaget EON samtidigt som man överdrivet, hysteriskt hängt upp lampor. det är överdrivet, överlastat och osmakligt som den blondin med svart bylsig kappa som svartsjukt bevakar sitt revir. och man ska vara hemma på kvällarna. har du läst nationalekonomi. inget företag med självaktning investerar i en förort.