onsdag 20 juli 2011

87 miljarder i turistbranschen, leker du?

Vi läser i DN att turister som besöker sverige spenderar 87 miljarder i sverige. Och då ligger sverige inte i topp på besöksfrekvenslistan.

De stora städerna och shopping och man får förmoda en del naturupplevelser också, är de stora attraktionerna.

Jag kan tänka mig att det är få av dessa turister, inklusive jag själv, som vill ha hotellrummet genomsökt, skor sönderskurna, vitamintabletter stulna och lakanen använda då man ser sig om i staden.

Och tyvärr är det invandrare som ägnar sig åt detta.

Det är få turister som faller i trans över en velig blondin i kassan, som gör arbetsbyte, på ICA. De flesta kommer från större städer och har en viss erfarenhet av att handla livsmedel. Dessa tillfälliga personal bör inte vistas inom svensk arbetsmarknad, då de inte klarar av att följa instruktioner.

Det finns en grupp kvinnor i samhället som har en självpåtagen uppfostrarroll. De kontrollerar och tycker om folk som absolut inte vill ha med dessa skräcködlor att göra.

Få turister finner dessa vanvårdade, dåligt klädda kvinnor intressanta. Gapar och skriker och med noll i kunskap om världen utanför.

Även om de stora städerna lockar så är det få som besöker, rosengård och angered. Dessa områden är inte intressanta.

Man har erfarenheter från sitt eget land av invandrare och finner det ointressant.

Eller Möllevången. Varför skall man besöka Möllevången. För maten. Alla förstår att det är inget hållbart argument.

Det finns länder i europa som inte anses turistvänliga, de är farliga och moralen bland personal och personalens vänner är låg. Och då hamnar vi i östeuropa. Dessa länder är inte lämpliga för turism.

Och att importera detta omoraliska beteende till svensk turism, leder enbart till att turister flyttar på sig.

Ingen turist vill ha sitt rum genomsökt av en nyfiken invandrare. Ingen faller i trans av att se en dum malmöbo i receptionen på vandrarhemmet. Man måste kunna tänka logiskt om man skall vara vikarie, eller tillfällig och det kan inte dessa människor.

Och visst kan det vara roligt att som tillfälligarbetare hitta på olika händelser som man varit med om. Någon hade rest till kina. Men som turist anser man att denna lögnare borde sitta på ZOO eller hispan. Det är möjligt att det finns turister i sverige. Men jag skull hellre rekommendera norge eller finland. Svenskarna leker på hotellen. Och det är osmakligt.

Och argument som jag får göra det för alla gör det.

Och alla dessa turister skall läsa svensk lokalpress, se svenska lokal nyheter på tv och se repriserna staplade på svensk tv.

dessa turister skall inte ha hemspråk, svenskundervisning, de betalar för sitt boende. och om man pratar med dem får man information om andra länder. dagsaktuell information.

Vi pratar om en uppåtgående miljardindustri och så skall invandrare leka i sängarna. Det är inte logiskt. I lammhult vandrade man in i mitt rum och utan betänkligheter utövade man diverse enkla synkroniserade rörelser. Man behövde komma igång och få energi att ställa sig i duschen. Detta är inte mänskligt. Detta är människor som tar sig själva på alldeles för stort allvar.