torsdag 21 juli 2011

vad krävs för att bevista svensk arbetsmarknad alternativ den svart marknaden

När man arbetar med ekonomi inom offentliga sektorn bör man känna till begrepp som finansiell ekonomi och monetär ekonomi.

Gör dessa skräcködlor som häckar på malmös försäkringskassa detta.

I senaste numret av ordfront resonerar författaren om ämnet nationalekonomi och den neoklassiska ekonomiska läran som rådande.

Franska studenter gör uppror och vill ha in ny litteratur.

Men försäkringskassans personal där har mn alternativa lösningar beroende på om man tycker om eller inte tycker om.

I ordfronts senaste nummer diskuteras råvarupriset på världsmarknaden och dess påverkan på matpriser och bostäder,

Det är revolution i egyptien och syrien.

Vet dessa kvinnor detta.

På daghemmet skall personalen känna till alla träd som finns i närmiljön. Personalen skall kunna de svenska namnen och en del daghem kräver de latinska. Vet angereds dagispersonal namnen på alla träd. Man måste kunna svara på barnens frågor. Det är därför man har betalt.

Men det kan jag garantera att om säger om barnen går på promenad i skogen med dagis kan inte personalen namnen på träden.

Det hör till allmänbildningen i sverige. Och fattar man inte det har man inget på svensk arbetsmarknad att göra. Tyvärr,

Sedan kanske man inte som jag, som har ett specialintresse vet vad som händer vid kalhuggning, hur lagen lyder runt återplantering och att miljöaspekten efterlevs. Det är ett politiskt ställningstagande. Och har man politisk asyl förväntar man sig inte att man skall känna till detta. En knäckfråga inom eu.s jordbrukspolitik.

det finns inget som säger att studiemedlen som inte betalas skall skickas till fogden i halvtid. och jag tror inte att en outbildad polska har befogenheter att införa detta. i sin begränsade verklighetsuppfattning kanske, hon känner invandrare.

fatalt tjatar jag om studiemedel. skicka den där polska till sin akolleger i hotellen i polen. ett billigt lduer söker värvning.

och den falang av trasproleteriatet som häckade i växjö och skulle rocka staden. när man duschade försvann en tshirt som jag köpt i lettland vid en konsert och jag lånar definitivt inte ut duschen eller servar med trosor och tshirts på min  resa till en efterbliven malmöbo som inte ens har kläder. apor skall sitta på Zoo inte vistas i vandrarhem ¨. det är för människor som kan klara sig själv. laga egen mat, diska och städa efter sig. sköta sin egen personliga hygien och detta är inget självkalrt för malmöborna. de hittar ju inte ens toaletten på aquakul. äckliga människor. malmö ska inte tursita.