söndag 8 maj 2011

arbetarklassens markeringar av revir..

det finns kvarter i malmö som lider av kastrationsångest. det finns klotter och det finns klotter. i en del klotter finns ett dolt politiskt budskap. ett gatans budskap.

sverige är ett hårt land. jantelag och herre på täppan.

och det hårdaste ideologiska system sverige har är arbetarklassen.

socialismen och kommunismen. där är varje uttalande, varje steg granskat och kontrollerat, värderat och registrerat.

ett misstag och du isoleras, två misstag du har begått politiskt självmord och tre misstag, din mor gråter inte över din grav.

det är fatalt att påstå att svensken är dum. det är fatalt att ignorera de lagar och regler vi har i sverige. det är mer än fatalt.

det är fatalt att raljera över välfärdssystemet, och det är fatalt att göra felaktiga analyser utifrån andra ekonomiska, politiska system. det slår tillbaka hårt.

att peka ut hackkyckligar, att ljuga och förtala. att hävda att mytomani, kleptomani och borderlinebeteende är kulturellt är ett misstag som gör att dessa grupper isoleras från verkligheten.

oavsett om du är arbetslös i förorten, polis eller journalist så är arbetarklassen omutbar. den är som ett tidvatten.

om du tror att du kan skoja i politiken, glöm det.  arbetarklassen är det hårdaste ideologiska system världen känner. och svenskar har en politisk tradition, en hög grad av politisk medvetenhet om man jämför…

det är fatalt att som representant för främmande land, utan retorik och historisk förankring tro att man kan gör karriär i sverige. det går inte.

man får beskedet att man lider av kastrationsångest. det står skrivet på väggen. och detta är mer än allvarligt.

det finns kvarter i malmö som har fått det direktivet. och sedan kommer konsekvenserna. läs inte andras post. den är privat. det är deras problem, inte ditt.

de får vad de förtjänar.