onsdag 4 januari 2012

Polisen i Malmö drar öronen åt sig.

polisen i malmö vill ha hjälp, och då gör vi så….

Det florerar illegala vapen i staden, och det finns grupper som inte drar sig för att använda dem.

Om man minns polisens agerande, så är det en logisk konsekvens.

Varför klär man ut civila människor i polisuniform inklusive tjänstevapen och låter dem vara med vid utryckningar, lägenhetsbråk? Varför bär dessa utklädda människor vapen utan licens? Och som alla förstår är svensk polis i Göteborg, Malmö klassade som veckans skämt. De är sk femfemma.

Och Göteborg gick först, och Malmö tog över rollen, och varför? Och detta är bara mera. Man klädde ut sina vänner i uniformer och med tjänstevapen och lät dem vara med i utryckningar i förorten i göteborg och även i malmö. Och gärna hos ensamstående kvinnor, så att man riktigt fick vara kriminell och diskriminera. Svensk polis skulle imponera, skulle visa musklerna, och detta är inte acceptabelt.

De franska stora städerna är trångbodda. Många nordafrikanska medborgare söker sig norrut, för att delta i arbetskraftsreserven och uppleva kulturen i de stora städerna.

Och för dessa människor från de europeiska stora städerna är vapen, droger, misshandel vardagsmat. Ett sätt att leva. De kanske vill klä ut sig, hjälpa till och ge deprimerade svenska kvinnor en exotisk upplevelse. Med underhållningsvåld. Ett litet arbetsbyte bara. Jag blandar inte in nyårsafton i detta. Men det kanske påverkar strömmen av turister från Frankrike. Ja, jo det gör det nog.