måndag 30 januari 2012

vykort från biblioteket….

man kroppsvisiterar människor som är konstiga eller nervösa. eller hundar som söker knark eller tips från coachen. nina hagen kroppsvisterades och nu väntar en tysk vår.i uddevalla finns tullens systrar. de undersöker väskan och skickar fram en hund. bh:n skar de sönder i uddevalla.

Biblioteket var inte till för alla. Biblioteket var inte till för oss. Vi rev ut alla böckerna ur hyllan och skrek till bokomslagen håll käften. Ni bra tjatar. Ni säger ingenting. Ni berör inte. Och tror du inte att de började prata. Cd-bok.

Och då blev jag  förbannad. Säger jag att boken ska vara tyst, så lyder man. Barbara cartland hon vet hur man skriver. Lydigt och snällt och sockrat och rosa.

Hon pratar inte i munnen. Hon pratar bredvid munnen, med kluven tunga. Hon är drottningen av tystnaden av stillhet och att utan mening i ordens labyrint få tiden att gå, att slå ihjäl tiden.

det kom en räkning om livscoachningskurs i göteborg. jag har aldrig besökt en livscoachningskurs i hela mitt liv och behöver ingen kurs i göteborg. staden med egen information, som ingen annan har.