fredag 10 juni 2011

det är skillnad på kung, regent , drottning och makten, en gradskillnad i inflytande….

I det mångkulturella samhället, med individer från alla världens hörn krävs om man skall ha kvarterets förtroende, om man ska vara regent i kvarteret, att man äter politiskt korrekt. Det är självklart. Om man över huvud taget skall ha ett ord med i laget i miljöfrågor, resursfördelning och ekonomiska frågor i ett globalt perspektiv, så äter man korrekt. Man äter en diet som inte innehåller kött eller fisk, lika delar inhemskt producerade och lika delar import. Denna kost innehåller inte vitt socker och är exakt uträknad i kalorier. man äter så att alla skall få tillräckligt mat att återhämta sig och bygga upp kropp och själ efter en dags arbete i fred. I fredstid behövs inte lika mycket kalorier som i strid.

När man kommer till östeuropa, där man i Sverige har suttit och sagt att man stod två timmar i kö för ett kålhuvud under diktaturens dagar. Allt var ransonerat. Att man kan säga så och sedan gå in och förstöra min mat. Den var fattig. Den var äcklig.

Då har man lagt hjärnan i en näringslösning och glömt att skruva på locket.

Då har man över huvud tager inte fattat någonting av någonting. Man går in i en annan människas lägenhet och där har man åsikter om matens beskaffenhet. Jag bjuder aldrig in en östeuropé.jag har aldrig sett något så oförskämt i hela mitt liv. Östeuropa med en vansinnig energipolitik. Östeuropa med en inflationsekonomi. Östeuropa som lever i finanskrisens skugga, lär sin befolkning denna typ av åsikter.

Lär sin befolkning denna typ av beteende.

I affären, i områdets affär visar man upp hur man vill att världen skall fördela sin livsmedelsproduktion. När ICAaffären är fylld av glassboxar, smågodis, chips och kolsyrade drycker. Socker, då vet man. Här är man hatad. Här är området isolerat från samhällets information och här fyller man på med sin egen information och den ser ut som affären visar.

Här har man ingen regent, här har man kung i kvarteret. Det kan du tänka på nästa gång du lullar iväg till ICA och ska köpa något gott till TV,n. så äckligt. Man äter inte för att träna sig i tuggteknik, man äter för att få näring. Glöm inte detta.