tisdag 7 juni 2011

special treatment i östeuropa. i ett sexistiskt perspektiv

När man reser som ensam kvinna i östeuropa, är man avvikande. Man är uppstudsig. Och det finns de som tycker att man skall lära sig att stanna hemma. Detta är kvinnor och män. Hotellpersonalen har olika regler för ensamma kvinnor. Man blir utsatt för särskild granskning. Man kontaktar Sverige och kollar upp olika saker.

Nu har jag rykte om mig att vara ganska menlös. Jag skriker inte och tar kontakt med tidningar eller så.

Detta gav naturligtvis signaler om att man kunde göra som man ville.

Skitiga lakan, snattande städerskor, genomsökning av mina tillhörigheter och stöd av pengar.

Hur tolkar man dessa signaler från östeuropeisk arbetskraft.

Man kan tolka det så att det är denna behandling man vill ha utomland. Att östeuropeiska turister eller invånare skall utsättas för särskild granskning så de känner sig hemma.

Man kan också tolka det så, att övriga europa skall sänka sig till denna erbarmliga nivå av turistanpassning, för att behaga östeuropas kriterier på människovärde.

Naturligtvis är detta ett oacceptabelt beteende. Branschen skall saneras. Turistsektorn i hela europa måste ses över. Det kan inte vara hotellpersonalens uppgift att sortera människor . det finns enkelrum. Det finns kvinnor. Det finns kvinnor som reser, och deras syfte behöver inte redovisas. Man skall betala rummet innan man använder det. Det är det som gäller.

Står det att alkohol inte får förtäras inom hotellet, är det det som gäller. Skall det vara tyst klockan 22.00 är det, det som gäller. Om en ensam kvinna, inte betalar, väsnas efter 22.00 eller dricker i ett nyktert hotell är det polis som gäller. Om hon följer de regler och förordningar som skriftligen finnes finns ingen anledning att hon skall vara leksak eller testobjekt åt östeuropeiskt slödder utan gränser.

Det finns ingen anledning att hon skall behöva få sina tillhörigheter genomsökta. Kläder och skor förstörda, eller att östeuropeiskt patrask skall klä ut sig med hennes kläder.

Hotellpersonalens vänner behöver inte förfölja en ensam kvinna för att se vad hon gör för att hon reser.

Den kroatiska ambassaden behöver inte raljera eller göra sig lustig över att en ensam kvinna reser.

Östeuropa är ett ekologiskt katastrofområde. Östeuropa är ett intellektuellt katastrofområde. Människor kör bil men kan inte sätta sina egna gränser.

Och man pratar, man pratar om de betalande gästerna, man redovisar i facebook om deras beteende, tillhörigheter, och vad de gör på dagarna. Och ingen reagerar.

Den svenska ambassaden har outbildad tillfällig personal utan folkvett, bara för att det skall vara lustigt.

Jag kan avstå.

Jag tar inte order från malajer. Och det är möjligt att svenska ambassaden är impotent. Men går man i mina skafferier då händer det grejer.

Sedan att jag inte står i hotellfoajén och skriker som en mentalsjuk ungrare, betyder inte att jag inte ser.

Jag spelar enligt de parlamentariska spelreglerna.

Och det är nog bäst att östeuropas regeringar tittar över turistanpassningen. Vad vil man se.

Inte är det gamla bussar och spårvagnar. Inte är det kastrerade östeuropeiska män som trampar på gasen i stadstrafik. Och inte är det svartsjuka kvinnor som spyr etter över andra nationer.

Är alla IQ-befriade i detta block av europa.

Som turist vill man äta lokala maträtter på restaurang, även om man reser ensam. Man vill pröva caféer, och behöver inte få sämre kaffe för att man reser ensam.

Man behöver inte acceptera skitiga lakan, eller ostädade rum bara för man är ensam kvinna.

Har man inget folkvett.

I Riga hittar jag personer som kommer från Kroatien, zagreb. Man checkar in på ett miljöhostel och sätter sig och super, för oväsen och spelar kort till klockan två på natten. Man har rätt till detta. Man är från Zagreb.

Detta slödder och dessa IQ-befriade människor har inget existensberättigande i västeuropa.

De har ju inget folkvett.

Deras nyfikenhet och deras skandalhunger får de ta hand om på därför avsedda institutioner.

Om de åtminstone slog upp landet ifråga de besöker och läser om flora och fauna, inga problem men rotar i folks privatliv och förföljer, tar kontakt med sverige och kollar upp. Det är sjukt.

Vill man ha information om sverige tar man kontakt med en turistbyrå. Eller slår upp Sverige i en encyklopedi.

De är ju inte läskunniga.

Miljöorganisationer i det globala systemet har sett vad de ska. Kvinnoorganisationer i det globala systemet har sett vad de ska, av detta ouppfostrade, vidriga slödder.

Skvallerkärringar och hyenor skall man sätta på Zoo. De ska inte arbeta med människor.

Äckliga lönnfeta halvapor utan hjärna. Snattar och förstör. Mp3 spelare, telefoner, datorer, kameror.

Dessa djur skall inte ha åsikter om vem som reser, så länge man betalar sin egen resa, med sina egna pengar. Och detta kan inte ens östeuropas befolkning klara av. De stjäl mina pengar för att kunna förfölja. Och detta står den impotenta svenska polisen och tycker är roligt.

Men nu är det slut på detta. Kastrerade poliser skall arbeta med det som är tänkt. Enucker skall passa gifta kvinnor från haremkulturer och deras barn.

Där platsar inte jag.

Rör man mina grejer, och trakasserar mig i främmande land. då händer det grejer. Try me! Why not.

Och nu genererar vi detta. Till immigration från utomeuropeiska länder. Nu genererar vi detta till visum och uppehållstillstånd från krigförande länder.

Nu randas en ny världsordning i turism. Nu genererar vi det östeuropeiska blockets värderingar om mänskliga rättigheter, så har vi marknadsprincipen om full information. Hur många trosor folk har i resväskan. Vilken färg tandborsten har i necessären. Och utifrån denna information skapar vi oss en bild av den nationens politiska och ekonomiska system. Deras inställning till miljöfrågor och fri abort.

Då har vi den östeuropeiska kunskapsinlärningen. Är ni dum eller?