lördag 30 april 2011

vi grillar i kulutrlokalen…..

idag skipades rättvisa i vingåker. vi får vara tacksamma för denna polisiära insats. nu kan vi sova lugnt om natten.

en alkoholiserad herre snattade godis i ICA och två överviktiga poliser, en kvinnlig och en manlig rykte ut som en stövel. marscherade rakt in i butiken och utan pardon grep de förövaren. heder åt denna poliskår. ett paket hönökakor har åter lagts på hyllan.

den kvinnliga polisen hade blonderat sin hår i den nyansen att ansiktsfärgen kom till sin rätt. hon var skär som en griskulting. vi förstår att detta är en älskad person. pappas lilla griskulting

vi vänder blickarna till singelkvinnan i förorten som fick sin lägenhet fullständigt sönderslagen av en illegal invandrare med latinklingande efternamn. han fick snatta under en tvåårsperiod. och när han var så snedtänd av kokain så att han kunde slita bort kylskåpsdörren då fanns inte det polisiära reglementet på kartan i göteborg. då hade man upphört att kunna läsa. hemfridsbrott och kvinnofridskränkning.

polisen i göteborg tycker om sina nya vänner med eller utan narkotika i kroppen vill de dem väl. vi får inte glömma detta.

de bad den påtända krabaten att sova lugnt.

och säkerhetsbältet satt på den trinda magen när de vant rattade iväg i den rutiga bilen. fint.

det finns kulturer, webbdesign och layout har också en kultur, det kan vara svårt om man inte har utbildning att känna till den saken. en hemsida skall inte vara fylld av blinkande text det förvillar. bilder och olika textsnitt skall man vara mycket försiktig med. det anses vara smaklöst. så kanske man kan tänka sig en flerspråkig hemsida. en länk till en engelsk variant eller tysk. det anses vara osmakligt och billigt att överdekorera sin hemsida. less is more. det kanske kan vara bra om man nu har en kulturorienterad hemsida att om man trippar in i andras verktygslåda och börjar leka allan får man dåligt rykte. jag tror att webbdesignern har en del kritik till salsasidorna med spansk text. de är osmakliga. men om man inte får vara med i det gänget så får man improvisera.

kulturorienterade poliser är det mest osmakliga jag vet. som diskriminerar ursprungsbefolkningen till förmån för invandrare. det är osmakligt och fnaskigt. vad ska man göra?