måndag 26 december 2011

europa undrar över en del saker…

Under mina resor har jag blivit kontrollerad och systematiskt förföljd av svenska främst unga människor. Detta ses inte med blida ögon utomlands.

Och efter samtal med dessa individer uppstår tre frågor

Hur sker invandrarpolitiken i sverige

Hur sker kulturpolitiken i sverige

Har man ett skolsystem i sverige

Dessa svenska människor är ofta inte födda i sverige utan har sitt ursprung i främmande land. Och i samtalet framkommer att de skall visa sin kultur.

I frankrike och spanien skedde denna förföljelse av svarta män med anknytning till sverige. Dessa människor som förföljer är inte normala. Det beter sig inte normalt, de pratar inte normalt och de har inget begrepp om landets kultur, sin egen kultur och sveriges kultur.

Journalister tar kontakt med mig och vi reser tillsammans. På många ställen i europa finns övervakningskameror. I affärer, på hotel och på varenda buss och tågstation, i vänthallen, vid påstigning och in och utfarter. Även andra turister uppmärksammar dessa parodier på detektivuppdrag och agentfilmer och det hela urartar. Sverige blir ett löjligt land.

När jag visar de kontakter jag haft med diskrimineringsombudsmannen, skatteverket och så vidare förstår dessa journalister vad den svenska polisen inte förstår. Turister filmar förföljelsen och den ligger säkert på youtube.

Och hela europa vet hur svenska myndigheter diskriminerar sin ursprungsbefolkning med uttalandens om

Det är inte mitt bord

Det är en utredning

Och man skaffar sig en klar bild om kompetensen hos svensk arbetskraft. När denna svenska arbetskraft skall arbeta i hotellets olika verksamheter är tragedin ett faktum. Dessa människor är inte normalbegåvade. Utan logik och utan att kunna tänka i två steg griper ed sig an hotellets datasystem, kontrollerar kylskåp och linneförråd. De visar upp uthyrda rum osv. och allt sker inför övervakningskameror.

Man vet vem som går in i vilket rum. Malmö stoppar näsan i vädret och tycker inte om turister.

Man vill vandra runt i möllan bland skräp och trasiga flaskor, överfulla soptunnor och nedklottrade fasader. Man känner sig hemma. Detta är mitt område. Och så kallar man det internationell miljö.

Europas befolkning undrar..

Och att ha en kultur innebär att man har Självkontroll, oberoende, jämlikhet, egna val.

Och det är inte samma sak som att smyga runt med svart jacka och blont hår ute i europa, och man ska kolla upp en sak.